Krystal træ marmor Slab For Badeværelse Gulvbelægning 12 x 12 fliser

Bør du interesseret i vores crystal træ marmor slab for Badeværelse Gulvbelægning 12 x 12 fliser, velkommen til at købe eller engros-rabat produkt fra os. Med over 23 års erfaring, vi er en af de professionelle producenter og leverandører i Kina. Kom og Nyd vores billige pris og kvalitet...

Produktdetaljer
Bør du interesseret i vores crystal træ marmor slab for Badeværelse Gulvbelægning 12 x 12 fliser, velkommen til at købe eller engros-rabat produkt fra os. Med over 23 års erfaring, vi er en af de professionelle producenter og leverandører i Kina. Kom og Nyd vores billige pris og kvalitet og service.

Produktnavn:Krystal træ marmor Slab for Badeværelse Gulvbelægning 12 x 12 fliser

Materiale: Krystal træ hvid marmor

Overflade finish: poleret
Farve: Grå marmor
Anvendelse: gulv, væg
Massefylde: 2,71 g/cm³
Tykkelse: 20mm
Technics: NaturalMarble plade
Kvaliteten: høj poleret
Varemærke: YEYANG sten
Oprindelse: Kina

Krystal træ hvid marmor fliser

Usage: indendørs andamp; udendørs vægge, gulve, dekoration, etc
Fiskerby: poleret, slebet osv
Populære størrelse
Flisestørrelse
1) 600 x 600, 600 x 300, 500 x 500 mm
5) klippe til størrelse eller nogen andre tilpassede størrelser
Flisestørrelse
2) store Slab: 250up x 150up x 2/3 cm
Kvalitetsstandard
1) poleret grad: 90 eller op
2) tykkelse tolerance: -2 / + 1 mm, kontrolleret én efter én af QC under pakning
3) diagonal tolerance: + /-1 mm
4) overflade fladhed tolerance: +/-0.3 mm
5) tilstødende kant vertikalitet tolerance: + /-0.5 mm, præcis skæring af infrarød-ray-cut maskine

Velkommen til at købe høj kvalitet og rene naturlige forskellige kvalitetKrystal træ marmor Slab for Badeværelse Gulvbelægning 12 x 12 fliserfra YEYANG sten som er kendt som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Under streng kvalitetskontrol og Managementsystem, vil vores egen professionelle sten anlæg tilbyde dig den bedste kvalitet forskellige kvalitet hvid onyx for gennemsigtig væg flise til en billig pris.

XIAMEN YEYANG vi er sten fabrik, som er beliggende i sten hjemby-Xiamen andamp; Shuitou Kina, og har været på sten fremstilling område siden 1993. Vi ejer to handel virksomheder-Xiamen Yeyang Import andamp; Eksport Co., Ltd.andamp; Xiamen Yiqing Import andamp; Export Co., Ltd. Vi har desuden tre fabrikker-FuJian Yuan Hong byggematerialer Co, Ltd andamp; Jiang Su YeYang Stone Company Ltd.andamp; Shuitou YeYang marmor store plader fabrik.

Siden 1993 har sammen med 23 yearsand #39; udvikling, vi har granit andamp; Romerske travertin Quarrymore end 10 stenbrud, og også vi herunder to handels-virksomhed og tre fabrik, vores fabrik er mere end 60.000 m2. Ikke kun det plus diverse fuldt mere end 20 fabrikker ejes af familien af Yeyang sten grupper, vi er den eneste virksomhed, der har familien fabrikker er ligeledes i travertin, sandsten, kunstige sten, brolægger sten, skulptur produkter og så videre.


Undersøgelse