Kinesisk sort antik vene træ marmor Slab For badeværelse gulvfliser

Bør du interesseret i vores kinesiske sort antik vene træ marmor slab for badeværelse gulvfliser, velkommen til at købe eller engros-rabat produkt fra os. Med over 23 års erfaring, vi er en af de professionelle producenter og leverandører i Kina. Kom og Nyd vores billige pris og...

Produktdetaljer
Bør du interesseret i vores kinesiske sort antik vene træ marmor slab for badeværelse gulvfliser, velkommen til at købe eller engros-rabat produkt fra os. Med over 23 års erfaring, vi er en af de professionelle producenter og leverandører i Kina. Kom og Nyd vores billige pris og kvalitet og service.

Produktnavn:Kinesisk sort antik vene træ marmor Slab for badeværelse gulvfliser

Model NO.:Antique træ marmor
Overflade finish: poleret, slebet,
Farve: sort
Anvendelse: gulv, vægbeklædning dekoration
Størrelse: 12 "x12", 18 "x18", 18 "x36"... eller slab osv
Massefylde: 2,70 g/cm³
Tykkelse: 20 mm
Technics: NaturalMarble plade
Kvaliteten: høj poleret
Varemærke: YEYANG sten
Oprindelse: Kina

Kinesisk antikke træ sten marmor, sort vene marmor gulv fliser

Usage: indendørs andamp; udendørs vægge, gulve, dekoration, etc
Fiskerby: poleret, slebet, flammede, antikke, osv
Populære størrelse
Flisestørrelse
1) 305 x 305 x 10 mm eller 12andquot; x 12andquot; x 3/8andquot;
2) 400 x 400 x 12 mm eller 16andquot; x 16andquot; x 1/2andquot;
3) 457 x 457 x 12 mm eller 18andquot; x 18andquot; x 1/2andquot;
4) 600 x 600 x 20 mm eller 24andquot; x 24andquot; x 3/4andquot;
5) klippe til størrelse eller nogen andre tilpassede størrelser
Flisestørrelse
1) lille plade: 180up x 60/70/80up x 2/3 cm
2) store Slab: 250up x 150up x 2/3 cm


Velkommen til at købe høj kvalitet og rene naturlige kinesiske sort antik vene træ marmor Slab for badeværelse gulvfliser fra YEYANG sten, som er kendt som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Under streng kvalitetskontrol og Managementsystem, vil vores egen professionelle sten anlæg tilbyde dig den bedste kvalitet italienske hvid arabescato marmor slab for gulvbelægning flise dekoration til en billig pris.

XIAMEN YEYANG vi er sten fabrik, som er beliggende i sten hjemby-Xiamen andamp; Shuitou Kina, og har været på sten fremstilling område siden 1993. Vi ejer to handel virksomheder-Xiamen Yeyang Import andamp; Eksport Co., Ltd.andamp; Xiamen Yiqing Import andamp; Export Co., Ltd. Vi har desuden tre fabrikker-FuJian Yuan Hong byggematerialer Co, Ltd andamp; Jiang Su YeYang Stone Company Ltd.andamp; Shuitou YeYang marmor store plader fabrik.

Siden 1993 har sammen med 23 yearsand #39; udvikling, vi har granit andamp; Romerske travertin Quarrymore end 10 stenbrud, og også vi herunder 3 handels-virksomhed og tre fabrik, vores fabrik område er mere end 60.000 m2. Ikke kun det plus diverse fuldt mere end 20 fabrikker ejes af familien af Yeyang sten grupper, vi er den eneste virksomhed, der har familien fabrikker er ligeledes i travertin, sandsten, kunstige sten, brolægger sten, skulptur produkter og så videre.


01) Sp.: Hvordan at skibet laster fra vores land til din by?
A: vi har nogle gode shipping partner hjælpe dig tage laster fra vores land til din indre havn eller havn eller Jobsites eller lagre!

02) Sp.: Er din rigtige sten og hvorfor er det så billigt?
A: alle sten produkter solgt af vores virksomhed er ægte sten, fremstillet af den naturlige rock og første kvalitet. Vi er i stand til at sælge til sådanne lave priser, fordi vores materiale får fra stenbruddet direkte, og fabrikken åbnes næsten stenbruddet, også billigere Kina løn.


Undersøgelse