Hjem > Marmor Kilde > Køkkenbordet Standard størrelse

Standard størrelse

YEYANG LOGO 01.jpg

Engros køkken Countertop & badeværelse forfængelighed toppe

Sten bordplader er smukke, hvilket gør granit, quartz og marmor er de mest populære materialer til køkkenbordet. De står til dagligt brug uden viser slid og fortsætte med at se så stor som den dag du har installeret det. Med naturlige sten materialer bringe bordplader dig en unik og attraktiv udseende fordi de består af en mange forskellige mineraler. Med manipuleret kvarts nødt du bare til at bruge mindre tid på vedligeholdelse. Uanset hvilke figurer, de er, leverer vi klippe til størrelse elementer for at gøre projekterne perfekt. Der er bare personlig præference.

vi levere Standard bordplader til supermarked, grossist, detailhandler med størrelse 108 "x 26" eller flere størrelser til rådighed.

Uanset hvad du er en entreprenør, owener, bulider eller grossist, detailhandler, historie bordplader, begge kan hjælpe dine projekter og business med vores forfængelighed toppe. Som ekspert i gæstfrihed & multi family Stone leverandør, vi er ikke kun at levere til projekterne, men også vi gør masser af starndand sten badeværelse forfængelighed toppe til detailhandlere, grossister og supermarkeder. Starndand former med firkantede og buede kommer i 22 "x 25"x3/4", 22"x 31 "x3/4", 22"x 37"x3/4", 22"x 49 "x3/4", 22"x 61"x3/4", ect. Der findes tilpassede pakke. Historie bordplader vil sætte dit firma logo, ord og hvad du ønsker.


-Se detaljer med vores VR Link påhttps://www.linked-Reality.com/Company/11274/en

【VIP købere forhøre sig tilCEO@China-Stone-Experts.com