Hjem > Om os > Firmaprofil

Xiamen Yeyang Stone Group er en førende sten producent etableret i 1993, beliggende i sten hjemby, Xiamen & Shuitou. I over 23 år har vi specialiseret os i stenfabrikation. Yeyang er ikke kun et selskab, men en gruppe med mere end 20 familieejede fabrikker.


Siden 1993 har vi investeret mere end 10 stenbrud, herunder Castro White Marble, Vermont Gray Marble, Black Ice Flower Marble, Granit og Travertin. Med stor styrke på grund af 2 handelsselskaber og 3 kvalificerede og professionelle fabrikker (med et samlet areal på over 60.000 m²), er vores mission at yde fremragende service med den mest konkurrencedygtige pris og de bedste kvalitetsprodukter til vores kunder. Det er vores store glæde at se, at mange nye kunder bliver vores faste partnere og den gensidige vækst med vores kunder i de seneste år.

Vi har adgang til mange nye kinesiske marmorbrud, og vi tilbyder en bred vifte af de mest prismarke, der er valgt blandt hundredvis af stenbrud. Mange nye marmor fra Kina og andre lande er opført i vores New Marble Base, med et areal på over 60.000 kvadratmeter. Vi vil fortsætte med at bringe alle slags nye marmor til at opfylde de forskellige krav hos vores kunder. Velkommen til at kontakte os, hvis du vil købe noget nyt materiale fra Kina.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

Vores eksporterende selskaber:
1.Xiamen Yeyang Imp & Exp Co, Ltd
2.Xiamen Yiqing Imp & Exp Co, Ltd

3.ENUO GROUP CO., LIMITED.


Vores fabrikker:
1.Jiangsu Yeyang Stone Industry Co, LTD (Marble Slabs, Cut-to-size)


2.Fujian Yuanhong Byggematerialer Co, Ltd (bordplader, Vanity Toppe)


3.Shuitou Yeyang Granit Big Plader Factory (granit plader, bordplader, Cut-to-size)


Vores familiefabrikker: Mere end 20 familieejede fabrikker.

Yeyang Family Factories-mere end 20 Kina Stone Fabrikker Supply alt hvad du behøver.


Materialer:
Marmor, Quartz, Granit, Onyx, Basalt, Skifer, Sandsten, Travertin, Bluestone, Kunststen osv.


Hovedprodukter:
Marmorplader og fliser, Granit & Marmor & Quartz bordplader, Vanity toppe, Projekt cut-to-size, Stenkøkken og håndvask, Pejs, Mosaic, Belægning Stone & Trapper, Kolonne, Skulptur, Springvand, Landskabspleje Stone, etc.


Hvorfor kan du høre dig ?
1.Competitive Pris:  
Som professionel producent er vi konkurrencedygtige i pris. I mellemtiden har vi som lokal kendte leverandør med mere end 20 familieejede fabrikker solgt til mere end 20 lande regelmæssigt til den mest omkostningsbesparende pris.


2.Multiple produkter:  
Vores produkter er i stor variation, f.eks. Granit, marmor, kvarts, onyx, basalt, skifer, sandsten, travertin, bluestone, quartizit, kunststen osv. Blokke, plader, fliser, bordplader, vanity tops, cut-to-size, Stone Sink & Basin, Pejs, Mosaic, Paving Stone & Trapper, kolonne, skulptur, springvand, landskabspleje mv er alle tilgængelige i vores fabrik. Uanset hvilken slags materiale og hvilken størrelse du har brug for, vil vi gøre det for dig.


3.Kvalitetskontrol
Alle produkter er under vores strenge kvalitetskontrol. Vi forsikrer dig, hvad vi tilbyder, er overlegen og kvalitetsprodukter. Fra begyndelsen af ​​produktionen til inspektion af færdige varer skal vi være opmærksomme på alle detaljer og forsøge vores bedste for at undgå fejl.


4. Fremragende Service
Vores mission er at give vores kunder en fremragende fuld service under samarbejdet, og har gjort det i over 20 år. Vi respekterer dig, vores kunder og dine beslutninger. Yeyang Stone Group vedrører det, du bekymrer dig om, og har til formål at give de bedste muligheder for dig.


5.Custom Design
Hvis du ikke finder den specifikation, du har brug for, bedes du kontakte os frit. Enhver brugerdefineret størrelse kan laves efter dine specifikke krav.


Vi byder gerne alle nye potentielle kunder velkommen til at kontakte os. Vi vil ikke kun levere de rigtige materialer baseret på din krævede kvalitet med konkurrencedygtig pris, men også give dig fremragende service via hurtig reaktion med konstruktive løsninger. Vores indsats og din støtte bringer win-win-forretningen, hvilket gør både dig og os mere.


Du vil tilfredsstille med os fra begyndelsen til slutningen!


Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory